Sponsors

Versterking voor oud papierploeg gezocht

4 maart 2022 8:15


De prijs van oud papier en karton is de laatste tijd fors omhoog gegaan en biedt daarmee ook SC Bolsward een mooie bron van inkomsten. De oud papierploeg van de club heeft nu behoefte aan versterking.

Het team oud 'papierwrotters' van SC Bolsward kan alle hulp gebruiken en is daarom op zoek naar vrijwilligers die minimaal één dagdeel per week of veertien dagen de handen uit de mouwen willen steken. Ben je beschikbaar, meld je aan. Dan roosteren we jou in, luidt hun oproep.

Op werkdagen wordt bij diverse bedrijven/winkeliers  en andere adressen het oud papier opgehaald. De opbrengst wordt geïnvesteerd in onderhoud, materiaal e.a. voor de club.

 

'We halen, in ploegjes van twee, van maandag tot en met zaterdag in Bolsward het papier op en beginnen 's morgens rond 09.00 uur.  We hebben een gezellige ploeg vrijwilligers', meldt de oud papierploeg.

Ben jij degene die wel een paar doosjes kan sjouwen, van gezelligheid houdt, zelfstandig kan werken en wellicht een bestelbus kan besturen?' Laat dit dan even weten via coördinator Berend Veldman: berend_veldman@ziggo.nl

Zet dan ook even in het mailtje welke dag of dagen jij beschikbaar bent, of je een bestelbus kunt en wilt besturen en je telefoonnummer.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!