Sponsors

Corona invloed op wedstrijd en trainingen

18 november 2021 19:30


Beste leden en vrijwilligers van SC Bolsward,

De corona-besmettingscijfers zijn weer opgelopen en dat zien we ook terug in het aantal afmeldingen rondom trainingen en wedstrijden. Graag brengen we het volgende onder de aandacht....

Als je vanwege (symptomen van) Corona of vanwege mogelijke aanraking in quarantaine moet, dan mag je uiteraard even niet voetballen of vrijwilligerstaken doen. In dat geval blijf je thuis. Dat doe je ook als je om persoonlijke redenen niet beschikbaar kunt zijn, bijvoorbeeld omdat je geen risico's wilt lopen op besmetting. De keuze is altijd aan de spelers, ouders of vrijwilligers zelf. Zorg wel dat je tijdig afmeldt, als je niet aanwezig kunt zijn.  

Dat kan effect hebben op de trainingen en wedstrijden. Indien er teveel afmeldingen zijn, dan kunnen we vaak niet anders dan een training of wedstrijd annuleren. Dat is dan aan de trainer/leider om te bepalen, uiteraard altijd in overleg met het betreffende coördinator/aanspreekpunt.

Mochten de aantallen besmettingen te groot worden, dan is het aan het bestuur om "breder" in te grijpen. Op dit moment ziet het bestuur daar geen aanleiding toe. We volgen de maatregelen die worden opgelegd door de overheid en KNVB, en houden ontwikkelingen in de vereniging in de gaten. 

Veel trainingen en wedstrijden gaan dus gewoon door, en eventuele afgelastingen worden bekend gemaakt via de site en voetbal.nl. De toegang tot het sportpark en de accommodaties is uiterst beperkt, en onder de bekende voorwaarden. Zie hiervoor ook de eerdere berichtgeving onder "coronabeleid SC Bolsward". 

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!