Sponsors

Scheidsrechters in de spotlight

4 oktober 2021 22:15


Afgelopen twee weekenden stonden in het teken van de Week van de Scheidsrechter. SC Bolsward heeft hier volop aandacht aan besteed. De teams hebben de scheidsrechters voor de wedstrijd op een applaus getrakteerd als dank voor voor het feit dat ze iedere week aanwezig zijn. Van de club ontvingen alle scheidsrechters een doosje Merci chocolade voorzien van een dankwoord. Afgelopen zaterdag werden de scheidsrechters getrakteerd op een heerlijk en goed verzorgd ontbijt in de Treffer.

Het was een gezellig samenzijn waarbij de scheidsrechters de leukste ervaringen met elkaar deelden en tips en trucs met elkaar uitgewisseld hebben. We willen nogmaals onze waardering overbrengen op alle scheidsrechters bij SC Bolsward. Onderstaande tekst was ook bijgevoegd bij het doosje Merci.

Beste scheidsrechters

Wij zijn blij dat je iedere week voor ons klaar staat om onze voetbalwedstrijd in goede banen te leiden. Wij vinden het leuk om te voetballen, maar zonder een scheidsrechter kunnen wij de wedstrijd niet spelen. Heel hartelijk bedankt voor de inzet namens alle spelers, leiders, trainers en het bestuur van SC Bolsward. Onze waardering is groot.                                               

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!