Sponsors

Nieuwsbrief 27 augustus

28 augustus 2021 13:00


Beste leiders, trainers,
Welkom in het nieuwe voetbalseizoen! We hopen met elkaar op een seizoen waar wel veel gevoetbald gaat worden voor onze jeugd. We hebben gisteravond voor het eerst als leeftijdscoördinatoren en veldcoaches bij elkaar gezeten, na een heerlijke zomervakantie en zijn weer vol positieve moed begonnen. We willen iedereen graag goed informeren over de start van dit seizoen, maar weten ook dat dit zo kan veranderen gezien de COVID-19. Hou dus steeds goed de site in de gaten.

Trainingstijden en velden: Otte van der Goot is steeds druk bezig met het maken van een goed en passend schema voor de trainingen. Deze lijst staat op de site onder het kopje nieuws, zie ook link: Trainingsschema tot zover..... - Sc Bolsward Hier ziet u ook dat er bepaalde plekken nog niet zijn ingevuld. We zijn daar druk mee bezig en hopen dit zo spoedig mogelijk in te vullen. We zullen steeds een update op de site zetten. Het is ook zoeken, daar er twee velden nog in de verbouwing zitten. Tevens zijn we op dit moment bezig met de groepsapp per leeftijdscategorie voor leiders en trainers, zodat jullie alle ouders weer goed kunnen informeren.

Ballenkasten: In de zomervakantie heeft de commissie de trainingskasten weer helemaal up-to-date gemaakt. Ieder team heeft goede ballen, dopjes en (uitgewassen) hesjes. Het was schrikbarend hoe de kasten eruit zagen. Voor alle trainers: - Houd je eigen kast op orde. Zorg dat alle ballen steeds in je eigen net komen. Zoek met de kinderen. Sluit iedere training af met het tellen van de ballen! - Zorg zelf dat hesjes eens in de zoveel tijd uitgewassen worden! Geef ze bijvoorbeeld eens in de maand mee. Ook als ze nat zijn is het goed om ze mee te geven om te drogen.

Afhalen kleding, wedstrijdballen en sleutels voor de trainers: Voor alle teams geldt dat de leiders of trainers de kleding kan ophalen bij de familie Ydema. Secr. Haitsmalaan 3, graag eerst even een berichtje sturen wanneer je komt (06-20183842).

De wedstrijdballen en de sleutels kunnen op dinsdag 31 augustus of donderdag 2 september van 1900-2000 uur opgehaald worden bij de ‘oude’ kantine/ballenbox. Daar kunnen leiders of trainers alle spullen halen. We delen geen bidons uit, alle kinderen drinken namelijk uit hun eigen bidon!

Kleedkamers, omkleden en douchen: Vanwege de Corona-maatregelen blijft het voorlopig nog noodzakelijk een aanpassing te doen in het gebruik van de kleedkamers en douches op het Bolwerk.

  1. Thuis spelende teams Sc Bolsward komen (zowel bij trainingen als op wedstrijddagen) in tenue naar het Bolwerk. Er is alleen een kleedruimte beschikbaar voor de bezoekende teams. Trainingsjasjes etc. worden bij de dug-out verzameld. Ieder kind krijgt van de leider zijn eigen tenue mee om te wassen.
  2. Tijdens de rust wordt er limonade gedronken bij de dug-out. Bij regen is de Bolswardia-kantine beschikbaar. Let hierbij op het bewaren van 1,5 meter afstand. Uiteraard wordt verwacht dat de kantine netjes wordt achtergelaten.
  3. Kinderen drinken uit eigen bidon (training/wedstrijden).
  4. Douchen en omkleden na afloop van de training of wedstrijd gebeurt thuis.

Kantine en looproutes op het sportpark: Natuurlijk spreekt voor zich dat we met elkaar de 1,5 meter in acht houden en de richtlijnen van het RIVM in de gaten houdt en het goede voorbeeld hierin neemt naar de jeugd toe. In de kantine is een vaste looproute en zullen de aanpassingen en regels in de ruimte opgehangen worden. Spreek elkaar hier respectvol op aan.

Wedstrijd informatie: Belangrijkste informatiekanaal van sc Bolsward is onze website. Alle actuele informatie komt op de site te staan, ook eventuele afgelastingen. Een andere bron van informatie is www.voetbal.nl. Dit is een website van de KNVB. Programma’s en uitslagen zijn te bekijken, maar ook achtergrondinformatie. Afgelastingen zijn ook daar op te volgen.

Wedstrijdzakenapp voor leiders en trainers vanaf onder de 13: Als leider van onder de 13 en ouder, heb je een app om het digitale wedstrijdformulier in te vullen. We zijn deze week bezig om jullie teammanager te maken en dan kunnen jullie in de app. Alle trainers en leiders krijgen persoonlijk de inloginfo van de ledenadministratie.

Vacante functies binnen de leeftijd coördinatoren en veldcoaches: Tot slot zijn we op zoek naar meer mensen die het leuk vinden om ons te helpen. Als veldcoach op het veld omtrent het begeleiden van de trainingen en trainers. Of in een stukje organisatie en sfeer binnen een leeftijdsgroep als leeftijdscoördinator? Voor verdere informatie kun je altijd terecht bij Marius den Otter (06-19281275)

Een sportieve groet,
veldcoaches en leeftijdscoördinatoren
jeugd Sc Bolsward
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!