Sponsors

VOORLOPIGE INDELING JEUGDTEAMS 2021-2022 SC BOLSWARD

13 juni 2021 14:30


Het seizoen 2020-2021 loopt eigenlijk even nog door vanwege de Regiocup. Toch hierbij al de teamindelingen voor het volgende seizoen.
Samen met de overlegmomenten met betrokken leiders en trainers en enkele trainingen zijn we inmiddels gekomen tot een voorlopige indeling waar nog steeds iets aan kan veranderen.

Het nieuwe voetbalseizoen betekent voor sommige spelers hetzelfde team, voor andere spelers een nieuw team. Benader dit als speler en/of ouder positief. Onze ervaring is namelijk dat kinderen erg flexibel zijn en in korte tijd weer wennen aan hun nieuwe teamgenoten.

Inmiddels hebben we voor de aantal/ meeste teams al jeugdtrainers gevonden. De komende weken gaan we voor elk team op zoek naar een leider. Wil je een rol spelen in de begeleiding van een team laat het ons dan snel weten! Eventueel aanmelden voor trainer/ leider kan via onderstaande mailadres.

JO7/ JO8/JO9-pupillen: Dit is een voorlopige indeling. De teams met een tekort aan spelers zullen worden aangevuld met spelers die zich tijdens de zomer nog aanmelden. Bij de indeling van de Jo9 pupillen voor het komende seizoen, hebben we er voor gekozen om team 2 en team 3 gelijkwaardig te maken. Dit betekent dat beide teams op hetzelfde niveau zullen spelen in de competitie en dat eventuele nieuwe leden beurtelings over team 2 en team 3 zullen worden verdeeld.

Klik hier voor de indelingen van de O7, O8, O9

JO10-pupillen: Bij de indeling van de JO10 pupillen voor het komende seizoen, hebben we er voor gekozen om team 2 en team 3 gelijkwaardig te maken. Dit betekent dat beide teams op hetzelfde niveau zullen spelen in de competitie en dat eventuele nieuwe leden beurtelings over team 2 en team 3 zullen worden verdeeld.
Klik hier voor de indelingen van de JO10-pupillen

JO11-pupillen: Alle teams zijn volledig en goed gevuld. Mochten er nieuwe leden bij gaan komen dan zullen we kijken waar en hoe we die kunnen plaatsen. 
Klik hier voor de indelingen van de JO11-pupillen

JO12-pupillen: Alle teams zijn volledig en goed gevuld. Mochten er nieuwe leden bij gaan komen dan zullen we kijken waar en hoe we die kunnen plaatsen.
Klik hier voor de indelingen van de JO12-pupillen

JO13-pupillen: We hebben het komende seizoen 2 JO13 teams. Dit zijn best grote teams. Ervaring leert dat dit wel nodig is. 
Klik hier voor de indelingen van de JO13-pupillen

JO15 junioren:  We hebben het komende seizoen 4 JO15 teams. Vanwege de aantallen en na technisch overleg komen er geen JO14 teams.
Klik hier voor de indelingen van de JO15 junioren

JO17-junioren: Er zijn spelers vanuit O17 die met dispensatie voetballen bij O15 en bij O19 omdat we denken dat deze jongens hier beter tot hun recht komen. Mochten er spelers zijn die in hun eigen categorie willen voetballen dan kan dit in een persoonlijk gesprek altijd worden aangegeven tijdens de inloopavond. De trainers, leider, veldcoach en leeftijdcoordinator staan open voor feedback en het goede gesprek.
Klik hier voor de indelingen van de JO17-junioren

JO19-junioren: Er zijn spelers vanuit O17 die met dispensatie voetballen bij O19 omdat we denken dat deze jongens hier beter tot hun recht komen. Mochten er spelers zijn die in hun eigen categorie willen voetballen dan kan dit in een persoonlijk gesprek altijd worden aangegeven tijdens de inloopavond. De trainers, leider, veldcoach en leeftijdcoordinator staan open voor feedback en het goede gesprek.
Klik hier voor de indelingen van de JO19-junioren

Indelingen meidenvoetbal 2021-2022

Mocht u toch nog vragen hebben is er een inloopavond op maandag 14 juni van 19.00 tot 20.00 in de Treffer.

Heel veel succes het komende seizoen toegewenst mede namens gehele TC en LC van SC Bolsward. 

Otte van der Goot (HJO SC Bolsward)
ottevandergoot@hotmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!