Sponsors

Samen voor de Bolswarder middenstand

10 maart 2021 21:45


Zonder sponsoren kan een club niet bestaan, ook Sc Bolsward niet. We zijn erg blij met onze sponsoren en hebben veel aan hen te danken. In deze tijd kunnen ze onze steun gebruiken.
De huidige crisis laat flinke sporen na bij de middenstand in Bolsward. Dus ook bij onze sponsoren. En wat wij merken, al onze sponsoren zijn wel trouw gebleven aan de club met hun sponsoring, geweldig!

De Corona maatregelen zijn enigszins versoepeld, we mogen net even wat meer als het bijvoorbeeld gaat om winkelen. De winkeliers in Bolsward willen je graag ontvangen.

 

En vergeet ook de horeca niet, bestel daar je maaltijd, er is zoveel keus. Of een coffee to go, een diner bon, je helpt hen er echt mee.

 

De middenstand heeft ons nodig. Zonder lokale middenstand geen levendige stad, geen diversiteit in het winkelaanbod. Dus koop bij de lokale middenstand. Je vindt vast en zeker wel iets bij hen dat je graag wilt hebben of cadeau wilt doen.

 

Zaterdag a.s. organiseert Sc Bolsward een online QUIZ. De prijzen die beschikbaar worden gesteld daar is nu een keer niet om gevraagd maar die zijn gekocht. De Vriendenclub van Sc Bolsward heeft dit financieel mogelijk gemaakt.

 

We gaan samen voor de Bolswarder middenstand!  Jij ook?

 

Commerciële Zaken Sc Bolsward

 

Reserveer zaterdag 13 maart in je agenda!!!!! - Sc Bolsward

 

Vriendenclub informatie - Sc Bolsward

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!